Vendégkönyv

Az évek folyamán több százan tanultak nálunk vitorlázni. Voltak köztük felnőttek, gyerekek, családok és osztályokat is sikerült már vendégül látnunk. A beszámolók és tapasztalatok alapján mindenki felejthetetlen élményekkel gazdagodott.

  • vendegkonyv1nagy
  • vendekonyv2nagy
  • vendegkonyv3nagy

Forrás Alex Artemon
"Nagyon jól éreztem magam, ez nem az a megszokott tábori "jajjmár" hangulatú idő volt. Nagyon jó a társaság, mindenki megkapja a figyelmet és nem szorul háttérbe. Sok új dolgot tanultam, amik ráadásul még érdekesek is. Nekem nagyon tetszett!"
Héger Gyula
"Az alapoktól a profizmusig! Nánási Sailing. A legjobb helyen jár, aki felejthetetlen élmény mellett - még egy pluszt - szeretne ajándékozni önmagának vagy gyermekének."
Hegedűs Hanna
"Két vitorlás társammal mentünk egy hajón és már sírtunk a nevetéstől, mert azt találták ki, ők a vitorlás horgolók meg a néptáncosok és a vitorlás szinkronúszók. Persze ezeket bemutatták vitorlázás közben:). A másik alkalom az volt, mikor Balázzsal ( a vitorlás oktatómmal) és Danival mentünk jó nagy viharban. Nagyon jó volt mind a kettő." (Hanna azóta a Nánási Sailing egyik oktatója)
Hugo Sandoval-Flores
"Great Atmosphere, well run sailing course. My children loved it and will definitely return this year."
Makádi Dániel
"Mindig is érdekelt a vitorlázás, így hát elmentem egy táborba, ott találkoztam a mostani edzőmmel, Nánási Balázzsal. Ő mutatta és mutatja a mai napig a vitorlázás rejtelmeit. Mindenképp a jövőmet a vitorlázásban képzelem el, gyönyörű sport." (azóta a Balaton legsikeresebb versenyvitorlásain versenyzik, egytestű Kékszalag abszolút győztes már)
Bíró Rajmund
"Nagyon jól éreztem magam, sokat tanultam és felejthetetlen tábor volt. Amikor pedig nagy szél volt és dőlt a hajó, az nagyon nagy volt! Mindenkinek ajánlom, akit érdekel ez a gyönyörű sport! :)"
Baginé Molnár Mariann
"Élményekben gazdag vitorlázások szuper csapattal! Köszönjük!"
Kovács Zita
"Az egyetlen olyan tábor, ahova a szülő is mehet és tanulhat együtt a gyerekkel vitorlázni és mindezt úgy, hogy közben nem zavarja a gyereket. Fantasztikus élmény, semmihez sem hasonlítható érzés a 470-esen vitorlázni." (életének része lett a vitorlázás, azóta a Balaton legsikeresebb vitorlásainak és vitorlázóinak a fotósa)
Lőkös Dániel
"Ennek a délutánnak olyan sajátos világa volt amikor semmi nem számít, csak az irány és a sebesség, minden probléma elfelejtve, félretéve. Egy idő után megerősödött a szél és ki kellett ülni a hajón és csodálatos vitorlázás következett, kellemes szélben, egészen naplementéig." (az első tábor óta kiemelkedő sikereket ért el a vitorlázásban)
Kiss Ágnes Rita
"Fiaim egyik legemlékezetesebb tábori élménye volt, csak meséltek és meséltek... Már most a jövő évi táborozást tervezgetik.. szóval, ha minden jól megy egy év múlva újra jövünk! Köszönjük!"
Mercsényi Melinda
"Amit én elmondhatok, hogy aki szeretne megtanulni vitorlázni, itt a legjobb helyen van! Mind a fiam, mind a barátnőm - na meg én is - remekül éreztük magunkat. Amellett, hogy a tanulás alatt szerencsére keményen voltunk "fogva" (de csak így lehet), alapvetően egy baráti, családias hangulat fogadott minket a vitorlás tábor alatt, ami valljuk meg a mai világban ritka. Nagyon nagyon jól éreztük magunkat, az tuti, hogy jövőre is ott a helyünk, sőt remélem másokat is tudok hívni, mert aki idejön, biztos, hogy beleszeret a vitorlázásba és mosolyog egy héten át...:)"
Farkas Csaba
" Nagyon jól éreztem magam! Jó fejek az oktatók! Imádom ezt a tábort, jövőre is biztos megyek! Mindenkinek ajánlom!"
Bödőcs Julianna
"Nagyon jó kis tábor! Áron is itt töltötte a hetet és nagyon élvezte." (Áron nagymamája)
Mogyorósy Zsuzsanna
"Serdülő gyerekeknek a tábor felejthetetlen élmény. Tudom ajánlani 14-16 éves korosztálynak is."

Te is nálunk tanultál vitorlázni és szeretnéd, hogy a TE élménybeszámolód is itt legyen? Írd meg üzenetben és már ki is tesszük! :)