Rólunk

A Nánási Sailing vitorlásiskola alapítói és oktatói Nánási Balázs és Nánási Krisztina sok éves tapasztalattal rendelkeznek a vitorlás oktatás terén. Mindketten résztvesznek a balatoni versenyvitorlázásban mint edzők és mint versenyzők is. Édesapjuk révén kerültek közeli kapcsolatba a hajózással, aki nyaranta vízimentést szervez már évtizedek óta a Balatonon.

Nánási Balázs
"Boldogsággal tölt el, hogy minden nyáron új embereknek tudjuk bemutatni a vitorlázás szépségeit. Nagyszerű csapattal várunk mindenkit sok szeretettel, aki szeretne megismerkedni a vitorlázással."

Balázs több éven keresztül volt a Balaton leggyorsabb egytestű vitorlásainak kormányosa (Speedy, Principessa) amikkel kiemelkedő eredményeket ért el, versenyzett a legendás Raffica-n és a sokszoros Kékszalag győztes Litkey Farkassal is. Jelenleg az oktatás mellett egy saját csapattal vitorlázik 18-as szkiff hajóosztályban és egy Ventilo28-as katamarán fedélzetén indul nagyhajós versenyeken. Az elmúlt évek során több rangosabb versenyen is indult (Kékszalag, J24 Európa Bajnokság, 18 Skiff Európa Kupa, J24 Országos Bajnokság, Volvo High Tech Regatta,..), ahol komoly tapasztalatot szerzett.

Képesítések
Hajózási üzemeltetési vezető, Vitorlás szakedző (Testnevelési Egyetem), Hivatásos vitorlás kishajó és kisgéphajó-vezető, Sportcélú vitorlás kishajó és kisgéphajó vezető, Versenybíró, Versenyrendező
Eredmények, díjak
Zamárdi legjobb kormányosa (2018, 2019), 12-szeres vitorlás túraverseny abszolút győztes (Félszigetkerülő, Ügyvéd Kupa, Pünkösdi Regatta,..), 36-szoros túraverseny abszolút dobogós

Kriszti pedig a Balaton legnagyobb szabadstrandjának a vízimentését végzi az oktatások mellett.

Az évek során egy fantasztikus csapatot sikerült kialakítanunk, ahol mindenki a számára megfelelő feladatot látja el az oktatások alatt, így mi is élvezzük a vitorlástáborok minden pillanatát. 

Kovács Zita
" Szuper lehetőség arra, hogy a szülő a gyerekkel együtt csináljon valami közös programot a nyáron. Ez egy nagyon jó hangulatú tábor! Örök élményt ad a gyerekek és felnőttek számára is egyaránt. Igyekszem olyan fotókat csinálni a táborok alatt, ami visszaadják a szuper hangulatot:)."