Saturday the 15th - ©Nánási Sailing - vitorlastabor.eu - Joomla 3.5 Templates

Vitorlás tanfolyamok, vitorlás oktatás

Vitorlás tanfolyamok, vitorlás iskola a Balaton parton.Tanulj vitorlázni a Balaton egyik legjobb hangulatú vitorlás táborában, Zamárdiban. Vitorlástábor gyerekeknek és felnőtteknek végig a nyár folyamán.

Vitorlástanfolyam

Akkreditált képzés

A kedvtelési célú vitorlás kishajó vezetői képesítéssel Európa belvízein maximum 20 méter hosszú és maximum 12 fő befogadására alkalmas vitorlás kishajó vezethető. A tanfolyamok többnyire 2x3 napban vagy 6 napon keresztül, 9-18 óra között zajlanak. Az elméleti és gyakorlati órák az időjárási körülmények függvényében kerülnek megtartásra.

Oktatási tematikatanfolyam

Elmélet, 24 óra

  1. Általános tájékoztató
  2. Hajózási szabályzat
  3. Hajóvezetéstan
  4. Hajóelmélet, a hajók szerkezete és felépítése, hajógéptan
  5. Hajózási földrajz, vízrajz, meterológia
  6. Vitorlázás elmélete
  7. Elsősegélynyújtás, vízből mentés, tűz- és környezetvédelem

Gyakorlat, 17 óra

Helyi szabályok, felszerelések, vízi közlekedési alapismeretek, csomók. Manőverek, indulás, kikötés, vízből mentési gyakorlat végrahajtása.

Gyakorló vitorlázás

Jó lehetőség mindenki számára, akit érdekel a vitorlázás. Van hajós engedélyed, de szeretnéd a tudásod feleleveníteni, kicsit gyakorolni. Előzetes egyeztetés után saját hajóval is részt vehetsz a képzésen. A pontos tematika a résztvevők tudásszintjének felmérése után kerül kialakításra és lehetőségek szerint maximálisan figyelembe vesszük a résztvevők igényeit. 

  • Indulásra felkészülés
  • Hajóvezetés, vitorla kezelés
  • Alapvető szabályok ismertetése, gyakorlása

Részvételi díj: egy fő esetén 15.000 Ft/nap, két fő esetén 20.000 Ft/nap, nagyobb létszám esetén kérje ajánlatunkat. A díj tartalmazza a hajókat vitorlákkal felszerelve, edzőt, elméleti és gyakorlati foglalkozásokat és azokhoz szükséges eszközöket. Teljeskörűen alkalmazkodunk az ön igényeihez.

Osztálykirándulás, csapat építő tréningek, rendezvények szervezése

Szeretnél egy emlékezetes szülinapot a legjobb barátodnak?  Elég volt az unalmas osztálykirándulásokból? Kacérkodtok a vitorlázással, de még nem mertétek kipróbálni? Itt az alkalom! Vállaljuk nagy létszámú rendezvények megszervezését, lebonyolítását. Írj nekünk és segítünk megvalósitani az elképzeléseidet!

Versenyfelkészítésspeedy

 Várjuk vitorlás csapatok jelentkezést. Segítünk a megfelelő taktika megválasztásában és olyan tippeket, trükköket mutatunk meg nektek, amivel a vetélytársak elé kerülhettek.

Túrák, kirándulások

A Balaton Közép-Európa egyik legcsodálatosabb tava.

Hajózási üzemeltetési vezető

Hajózási tevékenység végzéséhez hajózási engedély és hajózási üzemletetési vezető szükséges.