Saturday the 15th - ©Nánási Sailing - vitorlastabor.eu - Joomla 3.5 Templates

Vendégkönyv

Rólunk mondták

Az évek folyamán több százan tanultak nálunk vitorlázni. Voltak köztük felnőttek, gyerekek, családok és osztályokat is sikerült már vendégül látnunk. A beszámolók és tapasztalatok alapján mindenki felejthetetlen élményekkel gazdagodott.

Szülők, gyerekek a táborról, hangulatról, élményekről.

Kovács Zita

"Az egyetlen olyan tábor, ahova a szülő is mehet és tanulhat együtt a gyerekkel vitorlázni és mindezt úgy. hogy közben nem zavarja a gyereket. Fantasztikus élmény, semmihez sem hasonlítható érzés a 470-esen vitorlázni."

(életének része lett a vitorlázás, azóta a Balaton legsikeresebb vitorlásainak és vitorlázóinak a fotósa)

 

zita

Forrás Alex Artemon

"Nagyon jól éreztem magam, ez nem az a megszokott tábori "jajjmár" hangulatú idő volt. Nagyon jó a társaság, mindenki megkapja a figyelmet és nem szorul háttérbe. Sok új dolgot tanultam, amik ráadásul még érdekesek is. Nekem nagyon tetszett!"

 

alex

 

gyula

 Héger Gyula

"Az alapoktól a PROFIZMUSIG! NÁNÁSI SAILING. A legjobb helyen jár, aki felejthetetlen élmény mellett - még egy pluszt - szeretne ajándékozni önmagának vagy gyermekének."

 

 melinda

 Mercsényi Melinda

"Amit én elmondhatok, hogy aki szeretne megtanulni vitorlázni, itt a legjobb helyen van! Mind a fiam, mind a barátnőm - na meg én is - remekül éreztük magunkat. Amellett, hogy a tanulás alatt szerencsére keményen voltunk "fogva" (de csak így lehet), alapvetően egy baráti, családias hangulat fogadott minket a vitorlás tábor alatt, ami valljuk meg a mai világban ritka. Nagyon nagyon jól éreztük magunkat, az tuti, hogy jövőre is ott a helyünk, sőt remélem másokat is tudok hívni, mert aki idejön, biztos, hogy beleszeret a vitorlázásba és mosolyog egy héten át..:)"

 Lőkös Dániel

"Ennek a délutánnak olyan sajátos világa volt amikor semmi nem számít csak az irány és a sebesség, minden probléma elfelejtve, félretéve. Egy idő után megerősödött a szél és ki kellett ülni a hajóból, csodálatos vitorlázás következett, kellemes szélben, egészen naplemetéig."

(az első tábor óta kiemelkedő sikereket ért el a vitorlázásban)

 

 oo

 Makádi Dániel

"Mindig is érdekelt a vitorlázás, így hát elmentem egy táborba, ott találkoztam a mostani edzőmmel, Nánási Balázzsal. Ő mutatta és mutatja a mai napig a vitorlázás rejtelmeit. Mindenképp a jövőmet a vitorlázásban képzelem el, gyönyörű sport."

(azóta a Balaton legsikeresebb versenyvitorlásain versenyzik)

 

 dani

 

 hanna

Hegedűs Hanna

 "Két vitorlás társammal mentünk egy hajón és már sírtunk a nevetéstől, mert azt találták ki, ők a vitorlás horgolók meg a vitorlás néptáncosok és a vitorlás szinkronúszók. Persze ezeket bemutatták vitorlázás közben:). A másik alkalom az volt, mikor Balázzsal ( a vitorlás oktatómmal) és Danival mentünk jó nagy viharban. Nagyon jó volt mind a kettő."

 

 

Bödőcs Julianna

 "Nagyon jó kis tábor! Áron is itt töltötte a hetet és nagyon élvezte." (Áron nagymamája)

Bíró Rajmund

"Nagyon jól éreztem magam, sokat tanultam és felejthetetlen tábor volt. Amikor pedig nagy szél volt és dőlt a hajó, az nagyon nagy volt! Mindenkinek ajánlom, akit érdekel ez a gyönyörű sport! :)"

 

 

Farkas Csaba

"Nagyon jól éreztem magam! Jó fejek az oktatók! Imádom ezt a tábort, jövőre is biztos megyek! Mindenkinek ajánlom!"

 

 

Te is nálunk tanultál vitorlázni és szeretnéd, hogy a TE élménybeszámolód is itt legyen?

Kérlek küldd el nekünk saját élménybeszámolódat a Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. email címre és hamarosan olvasható lesz itt!